(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik eruditsiyaning interdisiplinar yondashuv bilan bog‘liq ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot pedagogik eruditsiyaning o‘qituvchining kasbiy kompetentligini shakllantirishdagi rolini, interdisiplinar yondashuv asosida o‘qitishning ta’lim jarayonidagi samaradorligini ko‘rsatadi.