(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada taklif etilgan modellarda shuningdek, individual ta’lim yo‘nalishlarini rivojlantirish, maqsadli guruhlar ehtiyojlariga moslashtirilgan o‘qitish, o‘quv formatlarining moslashuvchanligi va xilma-xilligini ta’minlash, zamonaviy ta’lim texnologiyalari va IT-dan foydalanish, shuningdek, jamoaviy ish (loyiha asosidagi guruh ishi) ko‘nikmalarini o‘rgatish imkoniyatlari ham ko‘rib chiqiladi.