(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqola orqali maktab ta’limining poydevori boʻlgan boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining kasbiy faoliyatida muhim boʻlgan pedagogik nazokatni shakllantirishning mazmuni, ahamiyati hamda pedagogik nazokatini rivojlantirishga xizmat qiluvchi innovatsion yondashuvlar, psixologik-pedagogik omillar va amaliy tavsiyalar yoritilgan.