(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada respublikamizda ta’lim tizimini yanada takomillashtirish masalalari yoritilgan. Xususan, ta’lim oluvchilarda kompetensiyalarni shakllantirish, ta’lim jarayonida kompetentli yondashuvni qo‘llash hamda ayniqsa texnologik ta’limda ushbu yondashuvning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan.