(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolar psixoterapiya sohasida keng bilimga ega bo‘lish ushun, ilmiy ishlar uchun qo‘llash maqsadida yozildi. Maqolada psixoterapiyani yondashuvlari va uning qo‘llanish tartiblari keng yoritilgan.