(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada umumiy o’rta maktablarda tarbiya fanini o’qitishda hadislardan foydalanishning pedagogik vosita va usullarini rivojlantirish maqsadi va zamonaviy metodologiyasini yaratish amaliyotga joriy etishga qaratilgan.