(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada pedagogik eruditsiyaning mazmun-mohiyati, yuqori malakali tarbiyachi pedagoglarni tayyorlashdagi roli va ta’lim jarayonida tasviriy faoliyat mashg‘ulotlari bilan integratsiyasi yoritilgan. Maqolada pedagogik eruditsiyani shakllantirishning amaliy yo‘llari, tasviriy faoliyat orqali bolalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish, pedagoglarning kasbiy kompetensiyasini oshirish masalalari tahlil qilingan.