(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
shaxsning umumiy va deontologik madaniyati o‘rtasidagi bog‘liqliklarning xususiyatlari, shuningdek, burch, mas’uliyat, axloqiy qoidalar va kasbiy odob meʼyorlari bayon qilingan.