(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ta’lim tizimidagi o‘rni, ularning o‘quvchilar bilim darajasini oshirishdagi ahamiyati va dars jarayonida qo‘llaniladigan asosiy metodlar tahlil qilingan.