(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining zamonaviy ta’lim jarayoniga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqotda sun’iy intellektning ta’limdagi ijobiy va salbiy jihatlari atroflicha ko‘rib chiqilib, ushbu texnologiyaning tizimni tubdan o‘zgartirishdagi o‘rni va dolzarbligi yoritilgan. Shuningdek, sun’iy intellektning global miqyosda o‘qish samaradorligini oshirish va baholash tizimlarini takomillashtirishdagi ahamiyati asoslab berilgan.