(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqola ta’lim tizimidagi raqamli tengsizlik muammosi va uni pedagogik yondashuvlar orqali bartaraf etish masalalarini ilmiy tahlil qiladi. Maqolada raqamli tengsizlikning asosiy sabab va oqibatlari, zamonaviy texnologiyalar va pedagogik metodlar yordamida teng imkoniyatlar yaratish yo‘llari batafsil yoritilgan. Shuningdek, Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyevning ta’lim sohasidagi qarorlari va amaliy chora-tadbirlari keltirilgan.