(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada bugungi kunda o`qituvchilarning dars jarayonlarida interaktiv metodlar, sun`iy intellect vositalari, raqamli resurslar, turli ilova va zamonaviy texnologiyalarni integratsiya qilish orqali, ta`lim jarayonini sifatli va samarali tashkil etish kompetensiyasining shakllanganligi qay darajada muhim ekanligi haqida fikr yuritiladi.