(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada kompetensiya kriteriyalarining mohiyati, asosiy xususiyat va baholash usullari yoritilgan. Kompetensiya kriteriyalari shaxsiy, kasbiy, kommunikativ yetakchilik kompetensiyalarini baholashda qanday qo‘llanilishi tushuntirilgan.