(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish mobaynida vujudga kelishi mumkin bo’lgan ta’limdagi muammolarni tahlil qilishga yo’naltirilgan.Tadqiqotimizda raqamli transformatsiyaning ta’lim tizimidagi samaradorlikka ta’siri, undagi kamchiliklar va ularni oldini olishga qaratilgan pedagogik mexanizmlarni asoslab berilgan.