(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada bugungi kun ta’limining eng samarali trendlaridan biri – STEAM yondashuvi orqali kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning kreativligini oshirish mexanizmlari yoritiladi. Maqola shunchaki nazariya emas, balki bolaning “Nega?” degan savolini “Qanday qilib yaratsam bo‘ladi?” degan harakatga aylantirish san’ati haqida.