(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayoni, uning ta’lim sifati bilan bog‘liq jihatlari hamda yuzaga kelayotgan muammolar keng tahlil qilinadi. Raqamli ta’lim muhitining afzalliklari bilan bir qatorda uning kamchiliklari, pedagoglarning raqamli kompetensiyasi, o‘quvchilarning o‘quv faoliyatidagi o‘zgarishlar hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan Shuningdek, muammolarni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.