(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy davrda tahsil olayotgan talabalarning ta’lim sifatini oshirishda katta ahamiyatga ega bo‘lgan va talabalarning ta’lim tizimida ko‘plab yutuqlarga erishishiga sababchi bo‘lgan, shu bilan bir qatorda bilim, ko‘nikma va malakalarini yanada rivojlantirishga katta hissa qo‘shayotgan raqamli bilim va zamonaviy texnologiyalarning xususiyatlari va imkoniyatlari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, axborot kommunikatsiya texnologiyalari, interfaol metodlar va innovatsion ta’lim shakllaridan foydalanish haqida ma’lumotlar ham berilgan.