(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada, Sun’iy intellekt texnalogiyasi ta’limda bo’lajak o‘qituvchilarga imkoniyatldan samarali foydalanish yo‘llarini o‘rgatish, innovatsion yondashuvlardan foydalanish va yangi ta’lim texnologiyalarni integratsiya qilishiga samarali yordam beriishi va sifatli ta’lim tajribasini taqdim etishga qaratilishi kerakligi keltirib o’tilgan.