(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni qoʻllashning ahamiyati, ularning taʼlim jarayonidagi imkoniyatlari hamda mavjud muammolari tahlil qilinadi. Raqamli taʼlim muhitining shakllanishi, masofaviy taʼlim platformalari, elektron resurslardan foydalanish jarayonlari yoritiladi. Shuningdek, taʼlim sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning oʻrni hamda ularni samarali qoʻllash bilan bogʻliq muammolar ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Maqola yakunida taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni rivojlantirishga oid taklif va tavsiyalar beriladi.