(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada stomatologiya ta’limida raqamli texnologiyalarni qo‘llashning samaradorligi tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik usullar va raqamli vositalar, xususan, virtual simulyatorlar, 3D modellar va interaktiv o‘quv platformalari stomatologiya talabalari bilim darajasiga va amaliy ko‘nikmalariga qanday ta’sir qilishi o‘rganiladi. Maqola natijalari raqamli texnologiyalarni ta’lim jarayoniga joriy qilish orqali sifatni oshirish va talabalar tayyorgarligini yaxshilash imkoniyatlarini ko‘rsatadi.