(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada OTMlarda “tyutorlik” instituti joriy etilib, universitet va talaba o‘rtasidagi hamkorlikni mustahkamlash, talabalarning ta’lim muhitiga moslashuvi hamda ijtimoiy-pedagogik va psixologik qo‘llab-quvvatlashi, raxbarning maxsus qobiliyatlari va unga tayyorgarlik masalasi, o‘zi qo‘ygan muammoning yechim yo‘llarini, tajriba xususiyatini, uning natijalarini borasida fikrlar taxlil qilingan