(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Tibbiyot oliy ta’limida nanotexnologiya fanini o‘qitish jarayonida raqamli ta’lim muhiti uchun mos kompetensiyalarni baholash modeli taklif etiladi. Model diagnostik test, shakllantiruvchi mikrobaholash, e-portfolio, loyiha va yakuniy integrativ baholashni uyg‘unlashtiradi hamda ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiladi.