(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada axborot tezligi va aloqa kanallarining xilma-xilligi misli ko’rilmagan darajaga yetgan zamonaviy dunyoda o’qitishning qiyinchiliklari va usullari ko’rib chiqiladi, bu esa nutq madaniyati masalalarini ayniqsa dolzarb qiladi. Tilshunoslar, psixologlar va sotsiologlar nutq muhitining hozirgi holatini bir ovozdan baholaydilar va butun jamiyatga va shaxslarga ta’sir qiluvchi bir qator xavotirli tendentsiyalarni ta’kidlaydilar.