(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolada jismoniy tarbiya va sport mutaxassislari kompetentligini ta’minlashda pedagogik-psixologik omillarning o‘rni bayon qilingan hamda rivojlantirish masalalari o‘ranilgan.