(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini intellektual rivojlantirish jarayonida individual yondashuvning ahamiyati va pedagogik muammolari tahlil qilinadi. Talabalarni intellektual rivojlantirishning samarali usullari, pedagogik muammolar, innovatsion texnologiyalar va metodik yechimlar ko‘rib chiqiladi. Individual yondashuv bo‘lajak o‘qituvchilarning ijodiy va kognitiv salohiyatini oshirishga, shuningdek, pedagogik jarayon sifatini yaxshilashga xizmat qilishi ta’kidlanadi.