(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolada ayni kun uchun dolzarb bo`lgan raqamli pedagogikani vujudga kelishida asos sifatida qo`llanilgan metodologiya haqida to`xtalib o`tilgan. Jumladan talaba pedagogik jarayonda foydalanishi mumkin bo`lgan ijtimoiy tarmoqlar haqida ham batafsil to`xtalib o`tilgan.