(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida ta’lim sifati samaradorligini oshirish bugungi kunda O‘zbekiston va jahon ta’lim tizimidagi eng dolzarb masalalardan biri hisoblanadi.