(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada talabalarda kasbiy identifikatsiyasini rivojlantirishning pedagogik-psixologik o‘ziga xosliklari yortilgan. Shuningdek, bo‘lajak musiqa o‘qituvchilari kabi ijodiy soha vakillari uchun kasbiy identifikatsiyaning rivojlanishi o‘ziga xos ahamiyati bayon qilingan.