(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida ta’lim sifati bilan bog‘liq dolzarb muammolar tahlil qilinadi. Raqamlashtirishning ta’lim jarayoniga ta’siri, pedagogik va psixologik jihatlari, infratuzilmaviy kamchiliklar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy-nazariy asosda yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar orqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari ochib berilgan.