(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchi-yoshlarni kasbga yo‘naltirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, kasb tanlash jarayonining psixologik jihatlari hamda o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirishda ularning yosh davrlariga xos xususiyatlarni hisobga olish zarurligi yoritib berilgan.