(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
. Ushbu maqolada o‘spirinlik davrida hissiy intellektning psixologik moslashuv, o‘quv motivatsiyasi va ijtimoiy munosabatlar barqarorligidagi roli tahlil qilinadi. Maqolada ma‘lumotlar nazariy tahlil va taqqoslashga tayanilib izohlangan..