(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur ilmiy tezisda psixologiya yo’nalishida yuqori malakali kadrlar tayyorlashning innavatsion yondashuvlari masalasini xalqaro ta’lim standartlari va tajribalari asosida tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim tizimida xalqaro ta’lim texnologiyalari keng qo’llanilmoqda. Tadqiqot doirasida kompitensiyaviy yondashuv , innovatsion pedagogik metodlar va amaliyotga yo’naltirilgan o’quv dasturlari asosida malakali yetuk mutaxassis kadrlar tayyorlashning ustuvor yo’nalishlari baholandi.