(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezisda tanqidiy fikrlashga qaratilgan xorijiy tajrialar batafsil yoritib o’tilgan. Bu metodalarni amaliyotda qo’llash haqida tushuntirishlar berib o’tiladi. Undan tashqari ta’limda qo’llash mumkun metod va texnalogiyalar haqida tavsiyalar berib o’tilgan