(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada kelajakdagi maktabgacha ta’lim o’qituvchilarining shaxsiy va kasbiy fazilatlarini rivojlantirish metodologiyasini takomillashtirish masalalari ko’rib chiqiladi. Unda o’qituvchilarning kasbiy yo’nalishi, kommunikativ va axloqiy fazilatlarining ahamiyati, shuningdek, maktabgacha ta’lim mutaxassislarini tayyorlashda kompetentsiyaga asoslangan, faoliyatga asoslangan va o’quvchiga yo’naltirilgan yondashuvlarning roli o’rganiladi.