(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Kichik maktab yoshi kognitiv jarayonlar jadal rivojlanuvchi davr hisoblanib, ayni vaqtda zamonaviy raqamli texnologiyalar yordamida nerv markazlari funksiyasining izchil takomillashuviga erishish, natijada esa o’quvchilarda o’zlashtirish ko’rsatkichlarini oshirish imkoniyati mavjud. Quyida kichik maktab yoshi davridagi o’quvchilar kognitiv xususiyatlariga raqamli tizmlarning ta’siri neyropsixologik nuqtai nazardan tahlil qilingan.