(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu moqolada globallashuv sharoitida talabalar o‘quv faoliyatida yuzaga keladigan psixologik zo‘riqishlar, stress omillari hamda ularning psixik salomatligiga ta’sirini ilmiy jihatdan tahlil qilish, talabalarning stressga bardoshliligini shakllantirish, ularning psixik salomatligini saqlash va mustahkamlashda qo‘llaniladigan innovatsion psixologik yondashuvlarning nazariy asoslari yoritib berilgan.