(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolada ta’lim-tarbiyaning barcha ta’lim bosqichlarida uzviyligini ta’minlash, bu borada oila va mahallaning o‘rni masalalalari muhokama qilingan. Ushbu uzviylik tizimining ayrim jihatlari tahlil qilinib, yanada takomillashtirish yuzasidan fikr-mulohaza hamda takliflar bildirib o‘tilgan. Bunda umuminsoniy qadriyatlarni rivojlantirish masalasiga alohida urg‘u qaratilgan. Milliy va xorijiy olimlar, adiblar asarlaridan misollar, fikrlar keltirilgan.