(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada oila tushunchasi va uning milliy-psixologik nuqtai nazardan o‘zbek hamda qirg‘iz qizlari tasavvurida ifodalanishi masalalari nazariy jihatdan asoslangan. Shuningdek oilaviy qadriyatlarning etnopsixologik xususiyatlarini aniqlash maqsadida o‘tkazilgan ijtimoiy-psixologik so‘rovnoma natijalari tahlil qilingan.