(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida yuzaga keladigan taʼlim sifati muammolarini tahlil qiladi. Raqamli texnologiyalar taʼlimni yanada interaktiv va samarali qilishda katta ahamiyatga ega. Biroq, ularni taʼlim tizimiga joriy etishda ba’zi to‘siqlar mavjud, jumladan o‘qituvchilarni raqamli kompetensiya bilan ta’minlash, texnologik infratuzilmaning yetarli emasligi va samarali integratsiya muammolari. Maqolada bu muammolarni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.