(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarning kelgusi hayotlarining farovon bo‘lishligi balki ularga oilaviy hayot saboqlaridan ham ma’lumotlar berilishi haqidagi ma’lumotlar yoritib berilgan.