(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezisda oliy ta’limda talabalarning og‘zaki nutq malakalarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi o‘quv reja, fan dasturi hamda malaka talablari zamonaviy metodik mezonlar asosida tahlil qilinadi. Tadqiqotda hujjatlarni kontent tahlili va kompetensiyaviy moslik ekspertizasi qo‘llanib, og‘zaki nutq indikatorlari, baholash mezonlari va metodik ta’minot o‘rtasidagi uyg‘unlik bo‘yicha ilmiy xulosalar ishlab chiqiladi.