(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada mehnat migratsiyasi oqimlarini ta’minlashda tashqi iqtisodiy salohiyat tushunchasi va uning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, mehnat migratsiyasi oqimlarini ta’minlashda tashqi iqtisodiy salohiyatning zarurligini asoslash yuzasidan xulosa keltirilgan.