(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada kambag‘allikni qisqartirish turlari va uning asosiy ustuvor xususiyatlari va ularni amalga oshirishning asosiy tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, kambag‘allikni qisqartirish turlari va ularni amalga oshirishning asosiy tamoyillarini tadqiq qilish yuzasidan xulosa va takliflar bayon etilgan.