(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda raqamli marketingni rivojlanish tendensiyalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda raqamli marketingni rivojlanish tendensiyalarini tadqiq qilish yuzasidan xulosalar keltirilgan.