(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada mintaqa iqtisodiyotini barqaror rivojlantirishda transport infratuzilmasini takomillashtirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, mintaqa iqtisodiyotida transport infratuzilmasini takomillashtirish yuzasidan xulosa va takliflar berilgan.