(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada 408 ta galaktika guruhlari katalogi tuzilgan. Guruhlardagi galaktikalar soni 5 dan 30 gacha. Guruhlarning o’ngga ko’tarilish, og’ish, yorqinlik, radial tezlik, tezlik dispersiyasi, R kattaligi va B kattaligi kabi fizik parametrlari keltirilgan. Har bir parametr o’rtasidagi empirik bog’liqlik statistik jihatdan tahlil qilingan.