(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning janubiy mintaqasi Surxondaryo viloyati tuproq-iqlim sharoitida ingichka tolali g‘o‘zani tomchilatib sug‘orish va qo‘shqator usulida parvarishlashda turli ko‘chat qalinliklari va sojean qo‘llashning g‘o‘zaning shonalash davrida o‘simlik quruq massasi to‘planishiga ta’siri o‘rganilgan