(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada huquqiy siyosatni shakllantirish jarayonida ilmiy-tahliliy tadqiqotlardan foydalanishning nazariy asoslari va zamonaviy tendensiyalari va huquqiy siyosatni ishlab chiqishda dalillarga asoslangan yondashuv, raqamli tahlil vositalari, komparativ-huquqiy metodlar, prognozlash texnologiyalari hamda ijtimoiy tadqiqot natijalaridan foydalanishning ahamiyati ochib beriladi