(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada sotsiopragmatikaning kelib chiqish tarixi, shakllanish bosqichlari, muloqot va inson nutqining ijtimoiy omillar asosida o‘rganilishi va sotsiopragmatik tadqiqotlar tahlil qilingan.