(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada ayollar tomonidan sodir etilgan jinoyatlarni tergov qilishda rejalashtirish va versiyalar tuzishning o‘ziga xos xususiyatlarini aniqlash hamda kriminalistik amaliyotni yanada takomillashtirish yoritib berilgan.